Reclame, reclame

 

Ken je die reclame, waarin een mevrouw haar toiletblok  niet durft te vervangen omdat deze vuil en agressief is? Een hysterisch nagesynchroniseerd vrouwspersoon roept: “Ik haat het om het toiletblok aan te raken, zelfs niet met m’n vingertoppen!”
Huh?! Deze zin klopt natuurlijk niet. Maar er klopt wel meer niet aan deze reclame.

Maar goed…. redding is nabij,  Mr. Muscle komt het toilet in. Die heeft iets bedacht, geweldig gewoon. Het is een soort pistool waarmee je gel discs in de pot schiet, waar ze een week lang blijven plakken. Volgens de website van Mr.Muscle krijg je met de Mr Muscle Fresh Discs “Uw toilet schoon en fris in een handomdraai, zonder uw handen in de pot te moeten stoppen“.

Nou, ik weet niet hoe jullie je toiletblok vervangen, maar ik zou afraden om je handen in de toiletpot te stoppen. Dat is helemaal niet nodig. Een toiletblok heeft nl. een handig ophanghaakje, waaraan je hem kunt beetpakken. 

Tja, ik hoor je denken, sommige mensen (zeg maar mannen) kunnen niet richten,  de kans zit erin dat er een spetter urine op het ophanghaakje terecht is gekomen.  Tja, dat kan. Maar dan gebruik je een wc-papiertje (dat is altijd bij de hand in het toilet) en pak je daarmee je toiletblokhangertje beet, om hem vervolgens in de prullenbak te kieperen. En zoals altijd na toiletbezoek: handen wassen!

Wie zegt trouwens niet dat zo’n groene of blauwe klodder in de pot gaat fungeren als schietschijf? En voor je het weet heeft zoonlief hem eraf geplast.

Nee, Mr. Muscle komt er bij mij niet in, met zijn ‘doseerhendel met gelpatroon’.  Onderaan de gebruiksaanwijzing staat overigens nog de volgende waarschuwing:  Het product kan na aanbrengen aantrekkelijk zijn voor jonge kinderen. Breng het product aan op de voor jonge kinderen minst zichtbare plaats van de toiletpot. Moet je dus toch nog met je handen in de toiletpot, om juist dat onbereikbare plekje te vinden waar kinderen niet bijkunnen.

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: