Kijk eens naar het vogeltje?!

Ronald is een enthousiast hobby-fotograaf, in het bezit van een Canon EOS. Afgelopen weekend toog hij samen met vriend Marc en zijn tas vol ‘gear’ naar de EOS-dag bij Fort Vechten te Bunnik. Er waren verschillende workshops te doen, eerst therorie en daarna gelijk oefenen in de praktijk. Ook waren er diverse modellen om ‘op te schieten’; auto’s, (oude en jonge modellen), vrouwen (alleen jonge) en …….vogels.

En dan geen huis-tuin- en keukenvogels, zoals duiven, mussen, merels en wat dies meer zij, maar ROOFvogels. Het moge duidelijk zijn dat dat geen katjes zijn om zonder handschoenen aan te pakken. Hun klauwen en snavels kunnen behoorlijke schade aanrichten, dat heeft ook de valkenier ‘aan den lijve’ (sorry, flauw) kunnen ondervinden: hij is een oog kwijtgeraakt (niet op de EOS-dag hoor!) tijdens het werken met deze edele dieren.

Ronald heeft een aantal prachtige plaatjes geschoten die dag, en het resultaat daarvan wil ik graag met jullie delen.

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: