De vuile was

Ik klap niet graag uit de school over privézaken, maar af en toe kom ik het washok in en wat mijn zintuigen dan waarnemen….. (hier ben ik op zoek naar geluid dat uiting geeft aan ‘walging’, zal ik maar zeggen).

Eén van de huisgenoten voetbalt en afgezien van het feit dat dat heel gezond is, betekent het ook drie keer per week wasgoed met zweet, grond en gras. Grond en gras kun je er nog uitkloppen, maar die lucht….Een aroma van zweet en aarde met een vleugje testosteron walmt je tegemoet.  Mensenlief, er is niets zo erg als de geur van vuile was die rechtstreeks van het sportveld komt. Alhoewel, er is nog wel een ergere lucht: nl. die van vuile sportwas die vergeten is en na een dag nog in de sporttas zit. Dat je zo’n slaapkamer binnenkomt en denkt: “Waar ligt hier die dooie rat?”

Vuile was mag je niet buitenhangen, zegt het spreekwoord, en als je de lucht in mijn washok geroken hebt, snap je ook waarom. Dat doe je een ander niet aan.

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: