Breien maar

De brei-actie voor India lijkt een succes. Op de website staat de teller nu (27 okt, 14.00 uur) op 665 mutsjes en de actie is net deze week gestart. Of ze alleen de mutsjes tellen die ze al ontvangen hebben, of dat je kunt opgeven hoeveel je er af hebt, dat is me nog niet duidelijk, maar 665 is een heel aantal.

Eigenlijk zijn het er al 270, want ik heb er nu 5 af, en die zijn nog niet meegeteld.

Ik heb twee modellen gevraagd om de mutsjes te showen. Het meisje heet Kathy, zij is al (ongeveer) 36 jaar bij me. De andere heet BabyBoy (tja, je moet wat daar heb ik goed over nagedacht) en die is van recenter datum. Toen ik ze vroeg waren ze voor een gevulde koek direct bereid om met deze fotoshoot mee te werken.

Ik ga natuurlijk gewoon verder met breien, eens kijken waar mijn teller op uitkomt…. (to be continued)

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: