Mama op d’r FUGGs

Met winters weer heb ik behoefte aan warme voeten en een stevig profiel onder mijn zolen. Nu zijn er sinds een paar jaar spuuglelijke, superdure, schapenleren modelaarzen uit Australië te koop, maar 250 euro uitgeven aan (lelijke) laarzen van schapenwol… ze zullen vast lekker zitten, maar daar begin ik toch echt niet aan.

Ik heb vorig jaar voor 35 euro bij de schoenenwinkel een paar lekkere laarzen gekocht, die (dat moet ik toegeven) qua uiterlijk wel wat weghebben van die beroemde Australische schapendingen. ’s Morgens hijs ik me in de laarzen, klaar om het barre winterweer te trotseren, voegt zoonlief mij toe: “Kijk, daar gaat mama naar haar werk, op d’r Fuggs….. Fake-Uggs”. Tja……ik heb ze echt niet gekocht om te pretenderen dat  ik op Uggs loop, ze zijn puur voor het gemak.

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: