Officiële opening!

De officiële opening van mijn nieuwe hobbyblog: Maike’s Hobbyblog!

Misschien was het al opgevallen, dat er enkele tabbladen zijn verdwenen van deze site. Die hadden te maken met alle soorten ‘handenarbeid’ waar ik me mee bezig houd. Ze zijn verwijderd, nu ik een aparte blog voor mijn handwerken heb gemaakt. En nu dus officieel geopend….. Lintje doorknippen, klaar!!

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: