Eindejaarsfeestje

Dit jaar wilden Manlief en ik eens wat anders met de jaarwisseling. De kinderen zijn inmiddels volwassen, hebben hun eigen plannen en feestjes, dus wij hebben ons eigen feestje gebouwd. Veel hotels bieden rond de jaarwisseling een speciaal Oud en Nieuw arrangement, zo ook de Bilderberg-hotels. Wij zijn naar Hotel Wolfheze gegaan. Het was erg geslaagd. Het arrangement bestond uit een hotelovernachting, een (uitstekend) viergangendiner, een Oudhollandsche spelletjesavond en om middernacht oliebollen, champagne en vuurwerk. De volgende dag een heerlijk ontbijt en desgewenst kon je met de boswachter mee op stap.

Het aanwezige gezelschap was gemêleerd, van gezinnen met kleine en minder kleine kinderen, stellen die samen op pad waren, families die er met drie generaties zaten, alleenreizenden tot een groepje studenten; er was van alles wat. Dat beviel ons uitermate goed. Het eten was geweldig, de oliebollen en champagne waren van goede kwaliteit, alleen de Oudhollandsche spelletjes…. daar had ik me wat meer bij voorgesteld. Ik verwachtte minimaal een sjoelbak, hoe Oudhollandsch is dat? Maar er stonden wat (kinder)spellen in een zaaltje op tafel en helaas was de PimPamPet al in gebruik, anders hadden we die zeker gepakt. Dat was het enige verbeterpuntje; kleed de spelletjesavond wat meer aan, zet er desnoods een volwassen domino-spel bij, in plaats van de Nijntje uitvoering. Of haal het woord ‘OudHollandsch’ van de ‘spelletjesavond’ af en zet een Rummikubspel neer, dat is ook leuk.

Maar los van dat kleine puntje, waren we meer dan tevreden. Hieronder een impressie:

bier en worst

Borreluurtje

balkenbrij

Het diner: filet van reebout met (o.m.) balkenbrij

Maike in Wolfheze

Ik had het erg naar mijn zin

toetje

Het toetje

IMG_6870

Afscheidscadeautje; zelfgemaakte pepermunt

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: