‘Kleine stinkerd’

Ben ik nu de enige rat die nog niet op het blog geschreven heeft? Daar ga ik dan nu wat aan doen.

Ik ben Qoen, één van de drie uit het befaamde Q-nest. Qasper en Quibus zijn mijn broers en samen delen we een kooi bij onze Familie. Soms is dat gezellig, soms vechten we elkaar het kot uit. Hoewel, vechten….. het is meer een verkennende fase, we stoeien wat. Uiteindelijk wel om te bepalen wie de baas is natuurlijk, maar voorlopig is het nog stoeien.

Qoen in de gehaakte bal op de bank
Qoen in de gehaakte bal op de bank

De Mensen zorgen goed voor ons, maar wat ze soms tegen ons zeggen…. Ze nemen nogal eens de term ‘kleine stinkerd’ in de mond. Meestal nadat je een drolletje gedraaid hebt, op een plek waar ze dat liever niet hebben. Maar dan denk ik: wat nou “stinkerd”? Hebben jullie jezelf al eens geroken? Parfum, aftershave, deodorant, wasverzachter…. Het is een potpourri van Unilever en L’Oreal, met een vleugje Proctor & Gamble . Jullie mogen dat dan lekker vinden ruiken, wij houden meer van puur natuur. Een plasje hier of een poepje daar, wat maakt dat nou uit? Enfin, dat zal het verschil tussen rat en mens zijn, wij zijn gewoon wat verder ontwikkeld op dat gebied.

Dat wilde ik even met jullie delen. Verder gaat alles goed hier. Nou, tot later!

Qoen

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: