Koffie is slecht voor je

Wij krijgen goed te eten bij onze Familie,  maar ik maak me wel eens zorgen om hun eigen voedingspatroon. Zitten we gezellig met zijn allen op de bank en zij eten of drinken wat. Dan is het toch logisch dat ik even kom ruiken omdat ik nieuwsgierig ben wat het is? Maar hoe vaak ik dan niet te horen krijg dat dat niet mag…. “Nee Quibus,  doe maar niet,  dat is koffie,  dat is slecht voor je.”  “Nee nee,  blijf daar maar weg,  dat is chocola,  dat is gevaarlijk voor je.”  “Eh-eh,  afblijven,  dat is wijn,  dat is niet goed.”

Ik maak me zorgen om ze,  al die slechte en gevaarlijke voedingsmiddelen, dat kan voor hen toch ook niet goed zijn?

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: