K(l)appen!

“Applaus voor de mensen die Nederland draaiend houden”. Leuke oproep. Dus applaus voor (o.a) leraren, chauffeurs, vakkenvullers, schoonmakers, verpleegkundigen, artsen, vuilophalers, politie, brandweer en ambulancepersoneel (m/v). En dan vergeet ik nog heel veel mensen.

Leuk toch? Ja, dat is best leuk. Alleen, applaus helpt niet tegen de verspreiding van corona. Je houden aan de voorgeschreven regels, waaronder 1,5 m afstand houden van elkaar, wél.

En juist dát ging de laatste dagen verkeerd. Mensen trokken naar het strand, het bos, de (bouw)markt, de vuilstort en het station. Waardoor -juist in de huidige situatie- onverantwoorde situaties ontstonden.

Weet je, als je toch niet van plan bent om je niet aan de aanwijzingen te houden, dan hoef je voor mij ook niet te gaan applaudisseren. Steek dan gewoon je middelvinger op, naar iedereen die probeert dit land en zijn kwetsbare bewoners veilig te houden.

Hieronder nog maar eens uitgelegd, hoe en wat en waarom. En alles omdat we graag allemaal zo gezond mogelijk willen blijven, maar vooral ook, omdat we geliefden uit een risicogroep willen beschermen.

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: